Де кияни частіше інфікуються COVID-19 – Держспоживслужба

82
1 хвилина
Де кияни частіше інфікуються COVID-19 – Держспоживслужба
Голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан заявив, що основне джерело захворювання на коронавірус Києві — не ресторани, а родини, передає РБК-Україна.

За його словами, кафе й ресторани не є джерелом широкого поширення інфекції, оскільки там запровадженні всі обмежувальні заходи. Навіть враховуючи їхні порушення, це не зможе призвести до сплеску захворюваності.

«Основна маса – це родинні захворювання. Майже 100% випадків захворювання стаються в родинах», — зазначив він.

З 8 до 24 січня 2020 року в Україні діятиме локдаун. Не працюватимуть кафе, ресторани, фітнес-зали, кінотеатри.

Читайте також: Україна чекає на перші вакцини від COVID-19 у березні
  • Коментарі
Завантаження коментарів ...